Ut på tur, vinden var sur!

Da var det igjen planlagt tur! Markus Guttormsen, Svenn-Jonny Fyen, Espen Knarvik, Thore Bergh og Vetle Westli. En god gjeng, med båt på henger, skulle til Stavanger området på jakt etter nye arter i påsken. Målet for de fleste var småvar og piggkutling på dagtid og litt div molo på kveldstid.

Noen dager før avreise endret værmeldingen seg ganske drastisk. fra spådommer om skikkelig påskestemning, endret det seg til kaldere temperatur og vind opp mot 23m/s. mye vind, men vi mente det fortsatt skulle være fiskbart. Vi fikk fisket, men det var vanskelig. for det var nok nærmere 30m/s i vindkastene, bølger på rundt 1meter og da små lette rigger gjorde fisket vanskelig og resultatet der etter.

Litt arter kom opp; fløyfisk fikk vi mye av, da i hovedsak vanlig og liten.

noen sandflyndrer, der Svenn-Jonny fikk ny pers på en #22 krok! Markus fikk turens eneste steinbit, som absolutt skulle bite han i skoa. Ellers litt kikkfiske i havna mellom de verste vindkasta endte med tangkutling.

Alt i alt, en fin tur med en flott gjeng. Selv om resultatet var magert, var det en flott tur! en liten bildeserie er en fin avslutning.

Skrevet av Vetle Westli

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *