Oppdatering medlemmer

Det har blitt litt oppdatering av medlemmer i klubben. Noen har gått ut og nye har kommet inn. Vi kan offisielt ønske Svenn-Johnny fyen velkommen som medlem etter 1,5 år som prospekt. Han har artsfiske er favoritten, makrellstørje er drømmefangsten og sypiken kan råtne i helvete! Velkommen!

Prospekt 1 / 2

Tage Aarstad

Prospekt 1/2 2022. Tage Aarstad er tatt inn som prøvemedlem for 2022. Tage er en ung og dyktig sportsfisker med mange rå fangster. Favorittfiske er på havet, drømmefangsten er lokalfanget makrellstørje og hatfisk nr til hågjel. Vi ønsker han velkommen som prospekt!

Prospekt 2 / 2

Artur Klavins

Prospekt 2/2 2022. Da kan vi ønske Artur Klavins velkommen som prospekt nr 2 denne sesongen. Artur liker å utforske nye plasser, knekke koder, teste ut nye teknikker, finpusse teknikker og ta nye utfordringer og har mange toppfisker på sin liste. Svartskate og storskate står på drømmelisten. Velkommen i galskapen!

Under kan man se oversikt over medlemmer i klubben. Galskap er en lukket klubb hvor likesinnende galninger kan bli invitert som medlemmer.

Om oss tullinger

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *